2019-01-16 15:26:27ERROR [2] Creating default object from empty value line 3 in file /var/www/sportparkmarslanden.nl/public_html/alcindo/config.php 123 Senioren - Sportpark Marslanden

Beweegvoorziening

Sinds mei 2014 staat er een nieuwe Beweegvoorziening voor senioren op Sportpark Marslanden. Dit is een beweegtoestel voor senioren / ouderen, om meer in beweging te komen. Het toestel biedt mogelijkheden voor de startende beweger, de gevorderde beweger en voor revalidanten. 

De Beweegvoorziening hebben wij kunnen plaatsen met behulp van subsidie van de Provincie Overijssel. In samenwerking met Landstede, De Vogellanden, FysioMobilae, Yalp, Gemeente Zwolle en Stichting Sportpark Marslanden is de realisatie van de Beweegvoorziening tot stand gekomen. 

Het toestel is openbaar toegankelijk voor iedereen die er gebruik van wil maken. Bij het toestel staat een bord, met daarop enkele oefeningen aangegeven. Iedereen kan zelfstandig aan de slag met de Beweegvoorziening. Met behulp van Olga Commandeur is dit toestel samengesteld. Olga heeft voor ons ook de feestelijke opening verzorgd (zie foto).Naast de mogelijkheid om zelfstandig gebruik te maken van de Beweegvoorziening, zal revalidatiecentrum de Vogellanden gebruik maken van het toestel in het belang van de revalidatie van patienten. Ook fysiotherapie FysioMobilae zal met patienten gebruik gaan maken van het toestel. 

De komende periode gaat Sportpark Marslanden in samenwerking met studenten een wekelijks aanbod creeren voor senioren, om onder begeleiding van een gediplomeerde sportcoach aan de slag te gaan op de Beweegvoorziening. Iedereen die interesse heeft en mee wil doen met het sportuur op de Beweegvoorzieining, is dan van harte welkom! 

Heeft u interesse om deel te nemen, neem dan contact op met: 

Robbert Bonsink 
Verenigingsmanager Sportpark Marslanden 
06 - 20 95 24 90 
info@sportparkmarslanden.nl