Duale Educatie Project

Naast het Participatie Project hebben we nog een sociaal-maatschappelijk project: het Duale Educatie Project. Stichting Sportpark Marslanden is dit gestart samen met de Zwolse onderwijsinstelling Landstede.

duale educatie zwolle 3Het Duale Educatie Project is een project waarbij de deelnemers de Nederlandse taal leren spreken en schrijven op de onderwijsinstelling Landstede. De deelnemers – of eerder: leerlingen – komen de taal dan in de praktijk oefenen op Sportpark Marslanden.duale educatie zwolle 2De eerste groep van ruim 12 deelnemers is gestart in 2018. Zij komen wekelijks bij elkaar op Sportpark Marslanden om Nederlands met elkaar te spreken, om klussen uit te voeren en om kennis te maken met het sportpark, Zwolle en omgeving. Een compleet kennismakingstraject dus op het gebied van de Nederlandse taal én sociale activiteiten. Wederom een prachtige win-win situatie.


Heb je zelf interesse om deel te nemen aan dit Duale Educatie Project, of ken je iemand die hier wel blij van wordt? Neem vandaag nog contact met ons op!