Beweegvoorziening

duale educatie zwolleSinds mei 2014 staat er een zogeheten Beweegvoorziening voor senioren op Sportpark Marslanden. Dit is een beweegtoestel voor ouderen, om meer in beweging te komen. Het toestel biedt mogelijkheden voor de startende beweger, de gevorderde beweger en voor revalidanten. De Beweegvoorziening hebben wij kunnen plaatsen met behulp van subsidie van de Provincie Overijssel. In samenwerking met Landstede, De Vogellanden, FysioMobilae, Yalp, Gemeente Zwolle en Stichting Sportpark Marslanden is de realisatie van de Beweegvoorziening tot stand gekomen.

beweegvoorziening zwolleHet toestel is openbaar toegankelijk voor iedereen die er gebruik van wil maken. Bij het toestel staat een bord, met daarop enkele oefeningen aangegeven. Iedereen kan zelfstandig aan de slag met de Beweegvoorziening. Met behulp van bekende Nederlander Olga Commandeur is dit toestel samengesteld. Olga heeft voor ons ook de feestelijke opening verzorgd.

Naast de mogelijkheid om zelfstandig gebruik te maken van de Beweegvoorziening, zal revalidatiecentrum de Vogellanden gebruik maken van het toestel in het belang van de revalidatie van patienten. Ook fysiotherapie FysioMobilae zal met patiënten gebruik gaan maken van het toestel.

Interesse om deel te nemen aan de bestaande activiteiten rondom onze Beweegvoorziening in het kader van senioren, revalidatie of fysiotherapie? Neem vandaag nog contact met ons op en we maken graag een voorstel.