Ruimte Verhuur

bedrijfsevenement zwolleStichting Sportpark Marslanden biedt haar gehele territorium van maar liefst 10 sportverenigingen, te huur aan. Dat omvat dus de velden (van gras tot zand en asfalt), de ruimtes én faciliteiten van maar liefst 10 sportverenigingen.

Veel (Zwolse) basisscholen, middelbare scholen maar ook onderwijsinstellingen van het beroepsonderwijs maken al gebruik van de sportvelden en -faciliteiten van Sportpark Marslanden. Super handig, want douches, kleedruimtes, parkeerplaatsen en fietsenstallingen zijn volop aanwezig. Er kan zelfs gebruik worden gemaakt van vergaderruimtes voor de organisatie of coördinatoren van een evenement.

feestlocatie zwolleNaar wens kunnen verschillende sportkantines met bar geopend worden (in overleg) zodat er horecapunten ontstaan met drankjes en kleine snacks. Andere bedrijven en organisaties kunnen hier dus prima bij aansluiten en hiervan mee-profiteren. Voor binnen-, én buitenactiviteiten. Voor een eenmalige brainstorm, een zakelijke workshop of wellicht als vaste werkruimte voor een coaching praktijk. Ook flexwerkers en freelancers zijn welkom. Eén van onze grote afnemers is Buro Ruis, de organisator van de jaarlijkse Bruisweek (kennismakingsweek voor nieuwe Zwolse studenten), die ons gehele sportpark jaarlijks in bruikleen heeft als verblijf- en slaapplaats voor 3000 studenten.

Interesse in één van onze (buiten)ruimtes, faciliteiten of zelfs velden? Neem vandaag nog contact met ons op en we komen graag met een voorstel!