Evenementen & Activiteiten

Hieronder vind je alle activiteiten en evenementen voor het komende jaar die Stichting Sportpark Marslanden organiseert. Sommige activiteiten zijn wekelijks terugkomend, andere activiteiten zijn weer seizoensgebonden of op jaarlijkse basis.

Wil je je aanmelden voor een activiteit of evenement? Klik op het event en kijk eerst of er een aanmeld optie is. Zo niet, neem dan contact met ons op en we kijken graag of er nog een plekje vrij is! Ook voor overige vragen over onze evenementen en activiteiten kun je ons altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen.

 

Jul
19
Fri
Zomervakantie Marslanden @ Sportpark Marslanden
Jul 19 – Aug 19 all-day

Stichting Sportpark Marslanden is in de periode van 19 juli tot en met 19 augustus niet tot minder goed bereikbaar in verband met vakantie. Na 19 augustus zullen wij uw vragen proberen te beantwoorden.

Jul
22
Mon
Werkzaamheden Marsweg (Spoorzone) @ Marsweg
Jul 22 – Sep 9 all-day

Ergens dit jaar wordt er aan de Marsweg gewerkt door de Spoorzone ontwikkeling, hierdoor is de Marsweg kant van Sportpark Marslanden slecht bereikbaar in een bepaalde periode. Het Primulapad (fietspad) is wel bereikbaar. Voor bereikbaarheid naar TV PAF, THOR, St. Sebastiaan, KV Oranje Zwart en de Hanze Beachvolleybal raden wij aan om via de Pierik naar het Primulapad te gaan en de Marsweg te mijden in deze periode. Wanneer de exacte data bekend zijn, zullen we dit vermelden op de site.

Aug
21
Wed
Bruisweek 2019 @ Sportpark Marslanden
Aug 21 – Sep 1 all-day

De Bruisweek 2019 is dit jaar van 26 augustus tot 28 augustus. De opbouw start op 21 augustus en het evenement is op 1 september afgerond, daarna worden de velden pas weer vrijgegeven!