EveryBody KidsExtra

Sportpark Marslanden creƫert samen met FysioMobilea en Vogellanden een sterk programma voor kinderen die samen met hun ouders verder willen kijken en ontdekken op het gebied van motoriek, sporten en leefstijl.

Vanuit ieders expertise werken we 16 weken lang, eenmalig per week samen met kind en ouder aan de gezondheid van het kind. Samen met de sportcoach van het sportpark passeren alle sporten van het park de revue. Eens in de vier weken komt een sportfysio langs om te kijken naar de motoriek van het kind. Denk hierbij aan balans, klimvaardigheden, fijne motoriek en balgevoel. Met de fysiotherapeut maken we ook een 0 meting en aan het einde volgt een eindmeting. De leefstijlcoach van Vogellanden komt daarnaast ook vier maal in het programma langs. Zij zal samen met de ouders kijken naar de leefstijl van het kind en het gezin. Hoe is de leefstijl, waar loop je tegen aan als ouder, wat te doen met al die schermtijd, mijn kind slaapt slecht, zijn vragen die behandeld kunnen worden. Kunnen, want inbreng van de ouder is voor ons belangrijk, dit versterkt de betrokkenheid aanzienlijk.

Het programma duurt 16 weken, het is te volgen op de maandag van 16:00-17:00 of op de woensdag van 13:30-14:30. Het programma vindt op en rondom Sportpark Marslanden plaats, Hyacinthstraat 66, Zwolle. Deelname aan het programma is gratis. Er zijn twee groepen, per groep is er plaats voor slechts 12 kinderen.

Het programma is geschikt voor kinderen die graag aan de slag willen met hun gewicht, leefstijl en/of motoriek.

Het programma is verder kosteloos.

Heeft u interesse is ons programma. Meer informatie of de inschrijving is te vinden op www.sportparkmarslanden.nl. Of bel ons eens; 06 12 80 15 50. De start van het programma is maandag 31-08-2020 of woensdag 2-09-2020.

Sportieve groet,

Tijmen Maakal

Sportparkmanager Marslanden