Bedrijfsuitje

festival locatie zwolleGeeft u aan het eind van het jaar altijd een personeelsfeest? Houdt u met uw personeel elke zomer een out-of-the-box picknick? Of bent u juist in de privésfeer op zoek naar een laagdrempelige, toegankelijke locatie voor een jubileum, of wellicht voor een iets uit de hand gelopen verjaardagsfeest? Denk dan eens aan de mogelijkheden van een sportpark.

Zelfs aanvragen voor bruiloftsfeesten van leden van de sportverenigingen op het park, hebben de revue al gepasseerd bij Stichting Sportpark Marslanden. Logisch, want op ons immense sportpark met maar liefst 10 sportverenigingen zijn de mogelijkheden eindeloos. We gebruiken het sportpark zelfs voor onze eigen feesten!

feestlocatie zwolleEr zijn (sport)velden met verschillend fundament, parkeerplaatsen, fietsenstallingen en grote buitenruimtes voor het opzetten van feesttenten, podia, catering en kraampjes. De grasvelden kunnen worden omgetoverd tot slaapplekken voor tentjes, mocht er een overnachting bij uw feest in zitten. Naar wens kunnen sportkantines inclusief bar worden geopend, met personeel. Om uw (bedrijfs)feest nog completer te maken, kunnen we het feest verrijken met sport- of beweegactiviteiten. Goed voor de teambuilding; bedenk goed dat elke sport op ons sportpark specifieke eigenschappen heeft die wellicht naadloos aansluiten aan behoeftes binnen uw team of werkveld. Misschien een ludieke ochtendgymnastiek of een rugby clinic?

Neem bij interesse vandaag nog contact op met ons en we maken graag een passend voorstel.