Bedrijfssport & Bedrijfssportuitjes

Stichting Sportpark Marslanden wil voor iedereen sporten en bewegen toegankelijk maken. Dit doen we voor leden van de sportverenigingen, inwoners van de omliggende wijken of de omliggende partijen zoals: Vogellanden, FysioMobilae, sociaal Wijkteam, Travers, WIJZ, etc.

Maar ook vooral voor bedrijven en organisaties waar beweging schaars is (met name kantooromgeving), is meer gaan bewegen van groot belang. Deze twee vormen van bedrijfssporten zijn wellicht interessant voor uw bedrijf. 

Bedrijfssporten

Een sportaanbod voor werknemers en werkgevers waar zij wekelijks een uur komen sporten op Sportpark Marslanden. Samen met onze sportcoach creëren we een aanbod passend aan de doelgroep. We zoeken dan verbindingsporten voor bedrijven zwolle met de sportvereniging; bolderen in de bolderhal ROEST, survivallen bij THOR, voetbaltoernooi bij SV Zwolle of tennissen bij TV PAF. 

 

Bedrijfssportuitje

Geeft u aan het eind van het jaar altijd een personeelsfeest? Houdt u met uw personeel elke zomer een out-of-the-box picknick? Denk dan eens aan de mogelijkheden van een sportpark.

festival locatie zwolle

Er zijn (sport)velden met verschillend fundament, parkeerplaatsen, fietsenstallingen en grote buitenruimtes voor het opzetten van feesttenten, podia, catering en kraampjes. De grasvelden kunnen worden omgetoverd tot slaapplekken voor tentjes, mocht er een overnachting bij uw feest in zitten. Naar wens kunnen sportkantines inclusief bar worden geopend, met personeel. Om uw (bedrijfs)feest nog completer te maken, kunnen we het feest verrijken met sport- of beweegactiviteiten. Goed voor de teambuilding; bedenk goed dat elke sport op ons sportpark specifieke eigenschappen heeft die wellicht naadloos aansluiten aan behoeftes binnen uw team of werkveld. Misschien een ludieke ochtendgymnastiek of een rugby clinic?

Neem bij interesse even contact op met ons en we maken graag een passend voorstel.