Leefstijladvies en Gezondheidsbeleid

bedrijfsevenement zwolleHoe vaak wordt er getrakteerd op de afdeling? Is er een befaamde snoeppot? Wordt er vaker de lift of de trap genomen? Hoe zitten werknemers achter de computer? Ziet je personeel er uitgeslapen uit en heeft deze eigenlijk wel ontbeten? En dan de laatste vraag: zou dit alles in relatie staan tot productiviteit, creativiteit en ziektemeldingen? Natuurlijk!

Wie met sport en beweging bezig is, is met zijn/haar gezondheid bezig. Om onze tak van sport zo breed mogelijk uit te zetten voor bedrijven en organisaties in en om Zwolle, bieden we ook leefstijladvies aan bedrijven en het opstellen van een gezondheidsbeleid. Leefstijladvies voor het personeel als individu omdat een werkgever bijvoorbeeld het ziekteverzuim wil reduceren. Maar ook een algemeen gezondheidsbeleid voor op de werkvloer, waar onderwerpen als voeding, werkhouding en het voorkomen van stress aan bod komt. In welke vorm wij dit voor organisaties uitzetten, is verschillend en ligt aan de diagnose oftewel de probleemformulering. Het uiteindelijk product van het leefstijladvies of het gezondheidsbeleid kan bijvoorbeeld een handleiding zijn, uitgevoerd als infographic voor op de werkvloer. Maar ook een aantal sport clinics gericht op teambuilding behoren tot onze oplossingen.

Interesse in investeren in de gezondheid en feel good van je werknemers? Neem vandaag nog contact op en we maken graag een passend voorstel.