Every Body

Ieder mens verdient het om even helemaal op te kunnen gaan in een sport of spel. Dagelijkse zorgen verdwijnen als sneeuw voor de zon wanneer alle focus is gericht op het hier en nu. Samen in teamverband voor die overwinning gaan of voor het best mogelijke resultaat gaan. Geen belemmering voelen in lichaam en geest, terwijl het fanatisme er vanaf spat. Dát kan sport en spel met een mens doen!

Om dit mogelijk te maken, werken we samen met Vogellanden en SportService Zwolle. Ons doel is om die ene twijfelende groep mensen te overtuigen van het plezier én effect van sport en spel. Sporten en bewegen geeft een mens namelijk zoveel meer dan alleen zweet op het voorhoofd. Het versterkt je eigenwaarde, je zelfvertrouwen, vergroot je sociale contacten en het is nog gezond ook.

Een voorbeeld van zo’n groep is mensen met overgewicht; deze hebben net dat ene steuntje in de rug nodig. Zij hebben bij Vogellanden en Sportpark Marslanden de mogelijkheid om een uitgebreid aanbod aan wedstrijd- en spelvormen te proberen. Aangepast aan niveau en mogelijkheden, zodat iedereen met het zweet op het voorhoofd huiswaarts kan keren. Het sporten moet hierbij een feestje zijn waar je met plezier heen gaat.

Interesse om zelf aan te sluiten als individu, groep of ken/werk je met mensen die ook dat steuntje in de rug moeten hebben? Neem contact met ons op en we zitten snel om tafel voor een passend programma.