2018-11-14 21:01:15ERROR [2] Creating default object from empty value line 3 in file /var/www/sportparkmarslanden.nl/public_html/alcindo/config.php 1232018-11-14 21:01:15ERROR [2] Creating default object from empty value line 335 in file /var/www/sportparkmarslanden.nl/public_html/alcindo/class/module_blokken_nieuws.php Nieuws - Sportpark Marslanden

Voorstellen stagiaires Sportpark Marslanden

Woensdag 14 oktober 2015 - 09:00

Hallo allen,

Bij deze willen wij (5 stagiaires) ons graag aan u voorstellen. Wij lopen het komende jaar stage op Sportpark Marslanden. Mocht u ons tegenkomen, spreek ons dan gerust aan. Wij staan u graag te woord!

ALEX
Hallo, mijn naam is Alex de Vrij, ik ben 20 jaar en ik zit op Landstede in het 4de jaar van het BOS profiel. Ik woon thuis met mijn ouders en mijn twee jongere broertjes.

Ik speel bij SV Reaal Dronten en zit in het 2de elftal van de zondag. Verder train ik bij ASV Dronten de D3 2 avonden in de week en ga ik mee met hun wedstrijden. Ik wil na deze opleiding graag HBO studeren en dan het liefst de PABO. Ook zou ik graag nog ver willen reizen. Ik verwacht van dit jaar dat ik heel veel ga leren van verschillende soorten doelgroepen. Ik voorspel een mooi jaar met veel mogelijkheden.

FREEK
Mijn naam is Freek Weertman en ben 20 jaar oud. Dit jaar kom ik stage lopen bij sportpark marslanden. Dit doe ik vanuit mijn sportmanagement opleiding van landstede. Dit is mijn laatste jaar en hoop hierna HBO te kunnen gaan doen.

Zelf doe ik aan handbal en ben ik wekelijks in het bos te vinden bij de scouting. Maar de  grootste hobby(‘s) van mij is/zijn toch het bezoeken van concerten en festivals. Ook heb ik een duikbrevet op zak en vind ik het prachtig om even een uurtje in de onderwater wereld te zijn.

Ik woon nog mij mijn ouders en een van mijn twee zussen in Hattem, een prachtig stadje aan de andere kant van de IJsel. Ben hier geboren en getogen.

Soms kan ik een tikkeltje verlegen zijn maar als je me leert kennen ben ik een erg gezellige jongen die het met vrijwel iedereen goed kan vinden. Dus twijfel niet als je even een babbeltje met me wil maken. Ik kijk erg uit naar dit stage jaar en hoop veel te leren op het management gebied van een sportpark.

Wellicht tot snel!

Freek Weertman

TESSA
Ik ben Tessa Lucas, vierdejaarsstudent aan het Landstede in Zwolle.
Ik ben 19 jaar en woon in Dalfsen.  Mijn hobby’s zijn sporten, op vakantie gaan,
winkelen en  met vriendinnetjes afspreken.
Ik heb het school jaar hiervoor stage gelopen op een basisschool
en heb de gymlessen daar verzorgd. Nu ben ik  in mijn laatste studiejaar
op de dagen dinsdag, donderdag en vrijdag te vinden op dit sportpark.
Op de donderdag avond en zaterdag werk ik bij de kledingwinkel VEROMODA  in Zwolle.
Tijdens mijn opleiding op landstede heb ik een diploma aangepast sporten behaald
en ik hoop dit jaar af te studeren zodat ik verder kan stromen naar het HBO.

THOMAS
Mijn naam is Thomas van Milgen. Ik ben 20 jaar oud en kom uit Hasselt. Hier woon ik thuis bij mijn ouders samen met mijn zusje. Komend schooljaar loop ik hier stage op Sportpark Marslanden. Deze stage doe ik omdat ik de opleiding Sport en Bewegen doe op Landstede Zwolle. Op deze opleiding volg ik het profiel BOS (Buurt Onderwijs Sport) en zit ik in het 4e leerjaar. Dit is tevens mijn laatste jaar op deze opleiding en ga dit jaar mijn opleiding afsluiten met een diploma.

Naast mijn school en stage voetbal ik. Dit doe ik bij Olympia’28, de voetbalclub van Hasselt. Hier speel ik in het tweede elftal. Daarnaast geef ik training bij Olympia.

Dit doe ik bij de D1. Hiervoor heb ik in een eerder leerjaar op Landstede mijn TC3 diploma gehaald.

Komend jaar zal ik op de dinsdag, donderdag en vrijdag aanwezig zijn op Sportpark Marslanden. Hier ga en wil ik graag leren hoe ik sportactiviteiten geef aan verschillende doelgroepen. Ik kan mij goed focussen op een bepaalde doelgroep zoals kinderen. Dit omdat ik hier al lange tijd training aan geef en met stage mee te maken heb gehad. Ik zal mij gaan ontwikkelen in het op verschillende niveaus activiteiten aanbieden binnen een bepaalde groep. Ik kan al redelijk goed activiteiten aanbieden op een hoog niveau aan een groep dat op ditzelfde niveau zit. Voor mij dit jaar dus de uitdaging om uit mijn vertrouwde gebied te stappen en te gaan leren op allerlei verschillende niveaus les te geven en activiteiten aan te bieden


YORAN
Hallo ik ben Yoran Kooij en ben 19 jaar oud. Mijn hobby’s zijn voetballen, fitnessen en wielrennen. Ik volg de opleiding Sport en Bewegen op Landstede en zit in mijn afstudeerjaar. Binnen de opleiding volg ik het Profiel Buurt Onderwijs Sport-Medewerker. En als specialisatie heb ik de cursussen Fitnesstrainer A en Leider Sportieve recreatie.

Ik vind het erg leuk om les te geven. Op het Sportpark zit ik daarvoor op de juiste plek. Want je krijgt hier met veel verschillende doelgroepen te maken. De afgelopen jaren heb ik veel les gegeven aan basisschool leerlingen. Daarom is het voor mij een uitdaging om nu met hele andere doelgroepen te werken. Ik hoop daarin veel te gaan leren. Ik hoop dit jaar toernooien te kunnen organiseren zodat ik daarin ook ga groeien. Het lijkt me een superleuke stage en ik heb er veel zin in!