2018-11-14 21:18:35ERROR [2] Creating default object from empty value line 3 in file /var/www/sportparkmarslanden.nl/public_html/alcindo/config.php 1232018-11-14 21:18:35ERROR [2] Creating default object from empty value line 335 in file /var/www/sportparkmarslanden.nl/public_html/alcindo/class/module_blokken_nieuws.php Nieuws - Sportpark Marslanden

Nieuwe Beachveld voor Sportpark Marslanden

Donderdag 20 augustus 2015 - 10:00

Net voor de zomervakantie is er op Sportpark Marslanden een splinternieuw Beachveld aangelegd, met het WK Beachzand uit Apeldoorn (van het WK Beachvolleybal dat dit jaar in Nederland heeft plaatsgevonden).‚Äč

De 9 sportvereniging die gevestigd zijn op Sportpark Marslanden, werken samen in een stichtingsverband. Vanuit deze samenwerking is er al langer de wens uitgesproken voor de aanleg van een beachveld. Nu deze kans zich voordeed met het WK Beachzand uit Apeldoorn, is het allemaal erg snel gegaan. Het beachveld is mogelijk gemaakt door subsidies, acties en bijdragen van verenigingen.

Het beachveld biedt veel nieuwe mogelijkheden voor de verenigingen op het sportpark. Zo kunnen er nieuwe sporten en sportvarianten gespeeld worden als beachvolleybal, beach tennis, beach korfbal, beach handbal, beach soccer, beach rugby en beach frisbee. Het beachveld heeft voor sommige sporten de officiele afmetingen. Voor enkele sporten zal het veld niet helemaal passend zijn, maar alsnog goed genoeg om recreatief op te trainen of wedstrijdjes te spelen!

Naast dat het beachveld vele uitbreidingsmogelijkheden biedt voor de sportverenigingen, zullen er ook verschillende scholen gebruik van gaan en kunnen maken, net als de buurt en andere initieven die de ervaring van het WK Beachveld willen meemaken. Wilt u meer informatie over het beachveld, neem dan contact op verenigingsmanager Robbert Bonsink (zie kopje contact).