2018-11-14 20:52:06ERROR [2] Creating default object from empty value line 3 in file /var/www/sportparkmarslanden.nl/public_html/alcindo/config.php 1232018-11-14 20:52:06ERROR [2] Creating default object from empty value line 335 in file /var/www/sportparkmarslanden.nl/public_html/alcindo/class/module_blokken_nieuws.php Nieuws - Sportpark Marslanden

Participatie project en KBS Het Atelier werken samen

Dinsdag 26 mei 2015 - 13:00

Sinds twee weken hebben KBS Het Atelier (basisschool in Assendorp) en Stichting Sportpark Marslanden een samenwerking. Eén van de deelnemers uit het Participatie project van Sportpark Marslanden is het komende jaar werkzaam op basisschool het Atelier als concierge. Dit is in het kader van een leer / werkplek voor de deelnemer. 

Het Atelier zit al enkele jaren met het probleem dat zij geen concierge kunnen aannemen. Voor Stichting Sportpark Marslanden was het doel het komende jaar om meer verbinding met de wijk te maken vanuit het Participatie project. Tijdens bijeenkomsten zoals de Wijkdialoog en connecties met andere organisaties zijn beide partijen met elkaar in contact gekomen.

Na enkele weken was het dan zover, de eerste deelnemer van het Participatie project is aan de slag gegaan op KBS Het Atelier. De nieuwe concierge is iedere ochtend werkzaam en actief op de basisschool. Het docententeam en de leerlingen zijn erg blij met de hulp! 

Naast de verbinding met het Atelier zijn er ook wekelijks deelnemers actief in Speeltuin Assendorp voor het onderhoud. Ook deze samenwerking verloopt erg goed en positief voor de deelnemers en voor de speeltuin. De samenwerking en het contact met de omliggende wijken rondom Sportpark Marslanden komt goed op gang. Zo worden er steeds meer klussen en werkzaamheden aangevraagd. Binnenkort zal er een groep participanten bij basisschool het Veldboeket gaan helpen met verschillende klussen en er zijn contacten gelegd met de vrijwilligers van de Mimosatuin in Assendorp.