2018-11-14 20:53:15ERROR [2] Creating default object from empty value line 3 in file /var/www/sportparkmarslanden.nl/public_html/alcindo/config.php 1232018-11-14 20:53:15ERROR [2] Creating default object from empty value line 335 in file /var/www/sportparkmarslanden.nl/public_html/alcindo/class/module_blokken_nieuws.php Nieuws - Sportpark Marslanden

Participanten druk aan het werk!

Vrijdag 13 februari 2015 - 08:00

Op en rondom Sportpark Marslanden zijn verschillende deelnemers van het Participatie project actief. Deze mensen zitten veelal in de bijstand en komen lastig of moeilijk aan het werk, maar willen zichzelf wel nuttig maken. Daarom worden zijn gekoppeld aan één van de sportverenigingen op Sportpark Marslanden en voeren zij voor die vereniging verschillende klussen en werkzaamheden uit. 

Op deze manier zijn de verenigingen geholpen met extra hulp, in ruil daarvoor begeleiden zij enkele deelnemers uit het Participatie project. Voor de deelnemers geld dat ze weer de deur uit komen, deelnemer in de maatschappij, sociale contacten opdoen en weer ergens bij horen.

De afgelopen weken zijn er enkele deelnemers druk geweest bij korfbalvereniging Oranje Zwart die naar Sportpark Marslanden zijn verhuisd. Daar wordt druk verbouwd en alle hulp was welkom.