2018-11-14 21:34:47ERROR [2] Creating default object from empty value line 3 in file /var/www/sportparkmarslanden.nl/public_html/alcindo/config.php 1232018-11-14 21:34:47ERROR [2] Creating default object from empty value line 335 in file /var/www/sportparkmarslanden.nl/public_html/alcindo/class/module_blokken_nieuws.php Nieuws - Sportpark Marslanden

Huiswerkbegeleiding in volle gang

Dinsdag 21 april 2015 - 09:00

Huiswerkbegeleiding op Sportpark Marslanden!

Vanaf dit jaar, is het mogelijk om op Sportpark Marslanden huiswerkbegeleiding te krijgen. Vanuit de Stichting Sportpark Marslanden waarin 9 sportverenigingen samenwerken, is het mogelijk gemaakt voor leden (en ook niet-leden) om begeleiding te krijgen voor jouw specifieke leervraag. Of je nu moeite hebt met wiskunde, natuurkunde, het plannen van je huiswerk, het leren van een toets of examentraining wil, je kunt voor alle vragen terecht op Sportpark Marslanden bij BijlesZwolle.nl.

Stichting Sportpark Marslanden en BijlesZwolle.nl werken samen om deze huiswerkklas vorm te geven. In het clubgebouw van SV Zwolle aan de Hyacinthstraat 66, is een ruimte beschikbaar om huiswerkbegeleiding te volgen. Afgestudeerd docente Suzanne Poelenije verzorgt de lessen en begeleid de leervragen. Zij heeft diploma’s behaald in de vakken aardrijkskunde en geschiedenis. Daarnaast is zij werkzaam geweest als Cultureel Medewerker. Suzanne heeft ervaring met alle onderwijs vormen en niveaus, van middelbaar onderwijs, basisonderwijs tot MBO.

Stichting Sportpark Marslanden biedt haar leden een unieke mogelijkheid om huiswerkbegeleiding te krijgen op het sportpark. Vooraf aan de huiswerkbegeleiding is er de mogelijkheid om eerst even lekker te sporten of bewegen. Aansluitend kan er geconcentreerd gewerkt worden aan de leervraag. De leden van de aangesloten sportverenigingen bij de stichting hebben recht op 10% korting op de prijs van BijlesZwolle.nl. Wil jij graag huiswerkbegeleiding krijgen en wil je gebruik maken van de kortingsactie, omdat je lid bent bij een van de sportverenigingen op Sportpark Marslanden, mail dan naar info@bijleszwolle.nl of kijk op www.bijleszwolle.nl.