2018-11-14 21:03:49ERROR [2] Creating default object from empty value line 3 in file /var/www/sportparkmarslanden.nl/public_html/alcindo/config.php 1232018-11-14 21:03:49ERROR [2] Creating default object from empty value line 335 in file /var/www/sportparkmarslanden.nl/public_html/alcindo/class/module_blokken_nieuws.php Nieuws - Sportpark Marslanden

Stagiaires Landstede in het 'zonnetje' gezet

Zondag 7 december 2014 - 10:00

De afgelopen weken hebben stagiaires van Landstede, die werkzaam zijn op Sportpark Marslanden, actief geweest met het organiseren en aanbieden van activiteiten op de Beweegvoorziening voor senioren. Naast het gebruik van de Beweegvoorziening, zijn er ook uitstapjes gemaakt naar het handbalveld en de andere velden. De spellen en activiteiten vallen in goede smaak bij de doelgroep. 

Het was de bedoeling om een zogehete 'winterstop' in te lassen, maar de sportieve en fitte senioren wilden graag door gaan! Dus hebben de stagiaires het aanbod verlengt en wordt er nog steeds iedere woensdagmorgen gesport op en rondom de Beweegvoorziening op Sportpark Marslanden. 

Vanwege de leuke en goede begeleiding die de stagiaires hebben verzorgd, kregen ze afgelopen week een presentje van de deelnemers, een chocolade letter van de eerste letter van hun naam. Een creatieve deelnemer kon er het woord PRET mee maken, dat is dan ook wat de ze afgelopen weken zeker hebben gehad! 

Pepijn, Ramon, Esmee, Talha, bedankt voor jullie hulp en inzet! Ga zo door!