2018-11-14 20:53:35ERROR [2] Creating default object from empty value line 3 in file /var/www/sportparkmarslanden.nl/public_html/alcindo/config.php 1232018-11-14 20:53:35ERROR [2] Creating default object from empty value line 335 in file /var/www/sportparkmarslanden.nl/public_html/alcindo/class/module_blokken_nieuws.php Nieuws - Sportpark Marslanden

Particpatie en Duale Educatie verlopen goed

Maandag 24 november 2014 - 09:00

Twee van de vele projecten die uitgevoerd worden op Sportpark Marslanden zijn het Participatie project en het Duale Educatie project. Beide projecten verlopen goed en de deelnemers leren een boel en komen met plezier naar het sportpark. 

Het Participatie project bestaat voornamelijk uit mensen die in de bijstand zitten en op zoek zijn naar werk. Op Sportpark Marslanden worden ze gekoppeld aan één van de verenigingen of een andere klusploeg. Van daaruit voeren ze allerlei werkzaamheden uit voor de verenigingen en het sportpark. Momenteel wordt er volop bij de korfbalvelden van Oranje Zwart gewerkt aan het onderhoud. De klussen worden erg netjes en naar tevredenheid uitgevoerd. 

Het Duale Educatie project bestaat uit mensen die de Nederlandse taal leren op Landstede en die daarnaast graag de taal ook in de praktijk komen oefenen. Iedere woensdag en vrijdag komt er een groep enthousiaste mensen naar het sportpark om de taal te leren spreken en om te sporten en bewegen. 

Beide projecten verlopen erg goed! Voor meer informatie over beide projecten verwijzen we u graag door naar het kopje 'Maatschappelijke projecten' boven aan de pagina, waar het keuze menu zich bevind.