2018-11-14 20:52:35ERROR [2] Creating default object from empty value line 3 in file /var/www/sportparkmarslanden.nl/public_html/alcindo/config.php 1232018-11-14 20:52:35ERROR [2] Creating default object from empty value line 335 in file /var/www/sportparkmarslanden.nl/public_html/alcindo/class/module_blokken_nieuws.php Nieuws - Sportpark Marslanden

Nieuwe verenigingscoach actief op Sportpark Marslanden

Woensdag 26 februari 2014 - 09:00

Beste verenigen en/of gebruikers van het sportpark,

Zoals u ongetwijfeld  al gehoord heeft, is mijn voorganger, Jeroen Kloekke gestopt met zijn werk als verenigingscoach.  Vanaf heden mag ik zijn taken overnemen en daar heb ik ontzettend veel zin in. Mijn naam is Bram van Bessen, 23 jaar oud en woonachtig in het mooie plaatsje Olst. Nadat ik mijn studie MBO Sport en Bewegen aan Landstede heb afgerond, heb ik nog twee jaar aan de Calo op Windesheim gestudeerd. Na een half jaar bij Stegeman in Wijhe te hebben gewerkt, kwam deze fantastische kans voorbij die ik natuurlijk niet kon laten liggen. In mijn schooltijd op het MBO heb ik stages gelopen bij een projectbureau en heb ik lessen gegeven op basisscholen. Ervaringen die ik mee kan nemen in de functie als verenigingscoach.

Ik ben zelf altijd veel op dit sportpark geweest, aangezien ik zeven jaar in jeugd van het toenmalige FC Zwolle heb gevoetbald. De club had zelf niet de beschikking over trainingsvelden. Zodoende trainde ik hier vier tot zes keer in de week op Sportpark Marslanden. Helaas heb ik het eerste elftal niet mogen halen. Wel heb ik nog even gespeeld bij eerste klasse club Koninklijke UD. Nadat ik hier twee jaar heb gespeeld, ben ik vertrokken naar mijn eerste club SC Overwetering. Dit jaar is het alweer mijn vierde seizoen in het eerste elftal.

Tijdens mijn opleiding op het MBO Sport en Bewegen, heb ik ook mijn trainerspapieren behaald (TC3).  Nadat ik eerst twee jaar de C1 heb getraind, ben ik dit seizoen trainer van de B1. Volgend seizoen ga ik naar de A1 als trainer. Mijn ambitie is om in de toekomst een tweede of eerste klasse club te trainen. Hiervoor wil ik binnenkort beginnen om mijn TC2 licentie te behalen. Naast het voetballen heb ik ook andere hobby’s. Ik speel graag in de zomermaanden tennis. Dit doe ik meestal met vrienden om lekker een balletje te slaan en om in een goede conditie te blijven.

Middels deze voorstelbrief hoop ik u een beeld te hebben kunnen geven van wie ik ben, wat mijn achtergrond is en wat ik zoal doe. Zelf heb ik ontzettend veel zin in deze uitdaging en hoop ik op een fijne samenwerking waarin we samen onze idealen kunnen bewerkstelligen.

Met sportieve groet,

Bram van Bessen