2018-11-14 20:53:22ERROR [2] Creating default object from empty value line 3 in file /var/www/sportparkmarslanden.nl/public_html/alcindo/config.php 1232018-11-14 20:53:22ERROR [2] Creating default object from empty value line 335 in file /var/www/sportparkmarslanden.nl/public_html/alcindo/class/module_blokken_nieuws.php Nieuws - Sportpark Marslanden

Stoel oud hockeyveld > nieuw beachveld

Zondag 8 november 2015 - 13:00

Op Sportpark Marslanden wordt overdag veel gesport. In samenwerking met het Thomas a Kempis College zijn er bijvoorbeeld veel buiten gymlessen die er plaats vinden, maar op de maandag en donderdag zijn de verschillende sportclasses ook aanwezig op het sportpark.

Rondom de zomer is er een nieuw beachveld aangelegd op het Sportpark Marslanden. Dit veld is gerealiseerd op een oud inspeelveld van de hockey. Dit kunstgras en ander afval moet nog verwerkt worden. Doordat het een poosje op het sportpark heeft gelegen zijn er 2 studenten van TAK geweest die creatieve gedachten hadden bij het afval.

Thijmen Broekman en Ward Maakal uit VWO 4 van TAK hebben voor het vak CKV een "hockey stoel" ontworpen van het afval van het ouder hockeyveld. Een prachtige opdracht en multifunctioneel gebruik van oude en nieuwe materialen en de samenwerking tussen verschillende partijen.

Een mooi eindresultaat!