Bal op ´t Dak 23

Elke donderdagochtend tussen 10.00 uur en 11.30 uur organiseert Stichting Sportpark Marslanden een voetbalmoment voor mensen die al het een en ander hebben meegemaakt. Denk aan ex-daklozen, ex-thuislozen, mensen met psychische problematiek, ex-verslaafden, mensen in een sociaal isolement of met weinig financiële middelen.

De activiteit zelf heeft als doel lekker met elkaar te kunnen sporten en te ontspannen. Er wordt een voetbaltraining aangeboden die is aangepast aan het niveau van de deelnemers en uiteraard wordt er afgesloten met een partij voetbal. Het enige wat je nodig hebt is sportkleding en eventueel voetbalschoenen. Mocht dit een belemmering zijn, dan is er kleding aanwezig waar eventueel gebruik van gemaakt kan worden. Ook is er de gelegenheid om in een kleedkamer om te kleden en te douchen na afloop. Na afloop wordt er nog even gezellig nagezeten voor wie dat wil met een lekker kopje koffie of thee.

Iedereen is welkom om op de donderdagochtend mee te doen of eerst even te komen kijken. Er wordt gevoetbald op het kunstgrasveld van SV Zwolle op ons eigen sportpark en je wordt opgevangen in de voetbalkantine.

Meer informatie? Neem contact op met Bram van Bessen (verenigingscoach) via verenigingscoach@sportparkmarslanden.nl of bel 06 42 62 79 33.